Midsommarafton 2020

1904 började det offentliga firandet av midsommar i Intaget Lessebo. Musikkåren har varit med från början som arrangör (ett antal år tillsammans med LGoIF och Lessebo Folkets husförening) men från mitten av 70-talet ensamma. Lessebo bruk stod från begynnelsen för kransbindning och resande av den av många ansedd som Sveriges vackraste midsommarstång men detta görs numera av Lessebo hembygdsförenings duktiga medlemmar. MEN I ÅR har Coronaviruset gjort sitt intrång och omöjliggjort denna fest. Vi kan inte göra något åt detta men vi vill i alla fall önska alla en så bra sommar som möjligt och så ses och hörs vi så snart det är möjligt.

Mvh/Glasriket Symphonic Band/ BoL

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *